LETEČI POTEPUHI V SVEŽI IN OBNOVLJENI STARI-NOVI ZASEDBI

Z odhodom pevca Klemena Tičarja so Leteči potepuhi pridobili v maju 2017 tri nove člane. Prvi je sveže novi pevec Aljoša Kunilo iz Pivke, ki je s svojo pozitivno energijo suvereno in odločno zasedel mesto frontmana in prispeval k nadaljnem razvoju Letečih potepuhov. Preostala dva nova – stara člana sta »povratnika« originalne primarne zasedbe, klaviaturist in bobnar, brata Marko in Matjaž Ogrin iz Ljubljane .

S prihodom nazaj v skupino sta prispevala k originalnosti že poznanih songov, predvsem pa obogatila zvočno sliko in podobo novih Letečih potepuhov. Leteči potepuhi trenutno v studiu Metro s producentom Janezom Križajem zaključujejo snemanje novega albuma, ki naj bi predvidoma izšel jeseni 2017.

V kratkem bo aktivirana, prenovljena ter osvežena z novim foto materialom tudi Uradna in Facebook stran. Z novo zasedbo se bodo prvič uradno predstavili na dveh samostojnih koncertih; 29.6.v Celju in 1.7. 2017 v Kranju nato pa se bodo posvetili dokončevanju albuma in načrtovanju promocije le tega vključno s serijo koncertov po Sloveniji. O najavah koncertov in obveščanju tekočih dogodkov ter osvežitvah Uradne in Facebook strani Letečih potepuhov bo skrbela Glasbena agencija GIG.

LETEČI POTEPUHI SO:
ALJOŠA KUNILO : glavni vokal
DEJAN DOŠLO : ak. Kitara, sprem. vokal
MARKO MATJAŠIČ : el. Kitara
SERGEJ JEREB : bas, sprem. Vokal
MARKO OGRIN : klaviature
MATJAŽ OGRIN : bobni